Postări populare

vineri, 30 septembrie 2011

Afla ce spune numerologia despre profesia adecvata tie

Afla ce spune numerologia despre profesia adecvata tie
de Flu.ro, 28 Septembrie 2011


Numerologia ne poate ajuta sa ne descoperim mai usor aptitudinile profesionale sau meseriile care se potrivesc cel mai bine personalitatii noastre. Cum aflam care este numarul nostru? Urmariti exemplele de mai jos.

De exemplu, pentru o persoana nascuta pe 27 septembrie 1981, se calculeaza in felul urmator:
27+9+1981=2017
In continuare adunam prima cifra a numarului 2017 cu ultima si pe a doua cu a treia.
2+7=9
0+1=1
Asadar, rezulta numarul 91. Adunam in continuare cifrele intre ele.
9+1=10
1+0=1
Asadar, cifra corespunzatoare unei persoane nascute pe 27 septembrie 1981 este 1.

Un alt exemplu. Data nasterii: 1.12.1979.
1+12+1979=1992.
1+2=3
9+9=18
3+18=21
2+1=3
Deci, cifra este 3.

Cifra 1
Care sunt aptitudinile tale profesionale?
Dispui de multa vointa si ambitie. Esti dinamica si creativa. Nu ti-e teama de provocari si esti capabila sa conduci operatiuni de mare anvergura. Iei deciziile potrivite la timpul potrivit. Ai constitutia si toate calitatile necesare unui lider.
Ce meserii ti se potrivesc?
Ti se potrivesc profesiile liberale si functiile de conducere. Nu ezita sa tintesti sus. Cateva piste posibile: avocat, redactor sef, director de marketing, director de comunicare, responsabil cu resursele umane, artizan. Excelezi si in meseriile creative: scriitor sau designer.

Cifra 2
Care sunt aptitudinile tale profesionale?
Esti o excelenta colaboratoare si prezinti toate atuurile pentru munca in echipa. Esti flexibila, diplomata, stii sa gasesti mereu cuvantul potrivit pentru a-ti incuraja colegii. Amabilitatea iti este mereu apreciata. Esti creativa si meticuloasa si ai ce-ti trebuie pentru a desfasura o activitate artistica.
Ce meserii ti se potrivesc?
Poti excela in meseriile creative si manuale legate de moda si frumusete: coafeza, stilista, parfumier, bijutier, vanzatoare de haine. Dar te poti simti in largul tau si in domeniul educatiei: invatatoare, profesoara de dans sau de canto, infirmiera, medic.

Cifra 3
Care sunt aptitudinile tale profesionale?
Esti deschisa si comunicativa. Poti comunica usor cu altii, poti stabili contacte. Intuitia si natura cameleonica iti permit sa te simti in largul tau in orice fel de mediu. Te adaptezi cu usurinta si vorbitul in public nu te sperie. Ai inclinatii reale catre comert si meserii care presupun interactiunea cu altii.
Ce meserii ti se potrivesc?
Tot ce e legat de comert si comunicare. Daca iti deschizi un magazin de exemplu, poti face o avere cu conditia sa ai angajati de calitate si un bun contabil, caci tu tinzi sa fii cam dezordonata. Meseriile legate de presa si audio-vizual iarasi iti sunt indicate, la fel si turismul si organizarea de evenimente.

Cifra 4
Care sunt aptitudinile tale profesionale?
Esti meticuloasa si organizata. Ai o mare putere de concentrare si de munca. Esti extrem de perseverenta si dai dovada de pragmatism atunci cand trebuie. Iti place munca bine facuta si te arati riguroasa. Superiorii tai pot avea deplina incredere in tine pentru a duce o misiune la capat. Nu ii vei dezamagi niciodata cu conditia sa iti lase timpul necesar caci urasti sa faci ceva in graba.
Ce meserii ti se potrivesc?
Te simti in largul tau in posturile de raspundere sau in admnistratie. Meseriile legate de economie si finante sunt facute pentru tine. Poti fi cu succes director executiv, contabil sau magistrat.

Cifra 5
Care sunt aptitudinile tale profesionale?
Esti abila si rapida. Ai un spirit dinamic si te adaptezi usor la situatiile noi. Esti extrem de flexibila in gandire. Posturile in strainatate te tenteaza si esti foarte potrivita pentru contactul cu altii. Ai o mare putere de convingere si te arati o buna negociatoare.
Ce meserii ti se potrivesc?
Tot ceea ce e dinamic e facut pentru tine. Esti indicata pentru postul de director de vanzari, pentru tot ce e legat de calatorii si strainatate, ghid turistic, stewardesa, interpret, activitati de import-export, reporter, fotograf.

Cifra 6
Care sunt aptitudinile tale profesionale?
Ai un simt acut al responsabilitatii. Esti sociabila, un fin psiholog, diplomata, poti intretine relatii armonioase cu toata lumea si ai abilitatea de a rezolva probleme dintre cele mai complexe. De asemenea, ai un simt foarte pronuntat al frumosului si a tot ce tine de estetica.
Ce meserii ti se potrivesc?
Cele care reclama abilitati de psiholog: asadar, psiholog, diplomat, asistent social, profesor, coach, consilier. Dar te poti face remarcata si in profesii legate de arta sau cultura: arhitectura, decoratiuni, publicitate.

Cifra 7
Care sunt aptitudinile tale profesionale?
Esti foarte intuitiva, reflectezi mult, ceea ce-ti da abilitati pentru analiza, diagnostic si consiliere. Nu te multumesc lucrurile superficiale, tie iti place sa mergi in profunzime. Ca sa reusesti, poti petrece ore intregi studiind si cercetand indelung. Dar nu te multumesti sa transcrii ce-ai citit si nu eziti sa aduci propria ta contributie. Ai idei foarte originale si esti foarte creativa.
Ce meserii ti se potrivesc?
Ti se potrivesc meseriile legate de medicina. De asemenea, poti imbratisa o cariera in cercetare, editare sau informatica. Iti poti incerca norocul si ca detectiv sau spion.

Cifra 8
Care sunt aptitudinile tale profesionale?
Ai inima unei luptatoare si nu te dai niciodata batuta. Te arati foarte activa si ai capacitatea de a lua rapid decizii. Ai multa energie si putere de munca. Cand e vorba sa-ti aperi ideile, te poti dovedi extrem de convingatoare. Nu te temi de provocari si adori competetia.
Ce meserii ti se potrivesc?
Meseriile pentru care e nevoie sa iei decizii rapide: finante, brokeraj, marketing, politie, armata. Ai putea fi si un excelent om politic, medic cu conditia sa ajungi sus ierarhic sau sa ai propriul cabinet. Dar si sportiv de performanta.

Cifra 9
Care sunt aptitudinile tale profesionale?
Esti pasionat si, cand iti place ceva, acel domeniu te absoarbe cu totul. Ai un simt innascut al comunicarii si esti foarte deschisa fata de tot ce te inconjoara. Esti toleranta si ai putea face echipa buna cu oameni foarte diferiti intre ei. Poti fi trimisa usor in strainatate: te vei adapta rapid. Curioasa si originala din fire, poti accepta sarcini care au ceva deosebit, iesit din comun.
Ce meserii ti se potrivesc?
Toate cele care sunt legate de stiintele sociale: sociolog, etnolog, invatator. Poti excela si intr-o cariera internationala (import-export, turism, transport). De asemenea, poti ajunge celebra intr-un domeniu ca cel audiovizual sau in stiintele ezoterice (astrologie, numerologie).
Articol
Kudika
flu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu